اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
فروش ویژه گلوتن گندم و ذرت

توضیحات آگهی

گلوتن گندم و ذرت
عامل های آرد عبارتند از افزودنی های غذایی در ترکیب با آرد برای بهبود عملکرد پخت. عوامل افزایش آرد برای افزایش سرعت خمیر افزایش می یابند و به افزایش قدرت و کارایی خمیر می پردازند. آنها یک جزء مهمی از پخت مدرن گیاهان هستند، کاهش زمان لازم برای تولید نانوایی نان تا دو ساعت از 12 تا 24 ساعت اولیه نان سازی مورد نیاز است. محدوده وسیعی از این تهویه مطبوع در پردازش نانوایی وجود دارد که به چهار دسته اصلی تقسیم می شوند: سفید کننده ها، عامل های اکسید کننده و کاهش دهنده، آنزیم ها و امولسیفایر ها. این عوامل اغلب به عنوان مخلوط در یک پایه آرد سویا به فروش می رسد، زیرا فقط مقدار کمی مورد نیاز است. عناصر سفید کننده آرد به آرد اضافه می شوند تا سفید تر ظاهر شود، سطوح دانه آرد را اکسید می کند و به توسعه گلوتن کمک می کند. به منظور کمک به توسعه گلوتن، مواد اکسید کننده به آرد اضافه می شوند. آنها ممکن است یا ممکن است بعنوان عامل سفید کننده نیز عمل کنند. در اصل، آرد به طور طبیعی از طریق قرار گرفتن در معرض جو قرار داشت. اکسید کننده ها عمدتا اسیدهای آمینه حاوی گوگرد را تحت تاثیر قرار می دهند و در نهایت به ایجاد پل های دی سولفید بین مولکول های گلوتن کمک می کنند. اضافه کردن این عوامل به آرد، یک خمیر قوی را ایجاد خواهد کرد.
گلوتن همچنین می تواند در برخی داروها، محصولات بهداشت شخصی و موارد دیگر یافت شود.

استفاده از گلوتامین دانه های حاوی گلوتن به عنوان مواد تشکیل دهنده برای طیف گسترده ای از غذاهای آماده و تجاری استفاده می شود. آرد گندم به تنهایی در هزاران محصول به دلیل توانایی آن برای ساخت ساختار محصولات و کمک به ضخیم شدن و پوشش محصولات موجود است. علاوه بر گلوتن موجود در دانه ها، گلوتن نیز می تواند به عنوان یک ماده جداگانه به خودی خود اضافه شود. این محصول از شستن نشاسته خارج شده از دوغاب آرد ساخته شده است. این گلوتن اضافی در صنعت نان برای تکمیل پروتئین گلوتن که در حال حاضر به طور طبیعی در آرد و خمیر پس از آن وجود دارد، استفاده می شود. گلوتن دارای خواص ارزشمندی است: افزایش قدرت خمیر ضعیف و انعطاف پذیری بهتر که به ساختار و شکل یکنواخت نان کمک می کند جذب و حفظ آب بهتر، بهبود عملکرد، نرمی محصول و افزایش طول عمر نان عطر و طعم افزایش یافته است . گلوتن همچنین می تواند یک ماده مفید در محصولات غیر از محصولات نانوایی باشد، به عنوان نمونه های زیر برجسته می شود: خمیر: تضمین چسبندگی پایدار مواد غذایی خام مخصوصا در غذاهای یخ زده. استفاده از گرد و غبار پودر گلوتن قبل از اعمال خمیر به طور قابل توجهی چسبندگی را در هر دو دمای گرم و سرد بهبود می بخشد و نتایج قابل مقایسه با تخم مرغ است. گلوتن همچنین به رطوبت مواد غذایی کمک می کند، زیرا محصول بهتر مهر و موم شده است و پوسته سطحی که نتیجه آن چسبنده تر و جذاب تر است. ماکارونی: تولید کنندگان ماکارونی ترجیح می دهند از سمولینا ساخته شده از گندم به عنوان تولید ماکارونی با کیفیت بهتر استفاده کنند. با این حال اضافه کردن گلوتن به سمولینا از سایر گونه های گندم می تواند مناسب بودن آن را برای خمیر پاستا را بهبود بخشد. محصولات گوشت: گلوتن به طور گسترده ای در گوشت فرآوری شده به عنوان یک ماده حاوی و غنی سازی استفاده می شود. این در محصولات سوسیس گوشت گاو و گوشت مرغ مورد استفاده قرار می گیرد و به عنوان یک عنصر رایج در پیتزا است.

اگروفودز را همیشه در جیب خود داشته باشید! دانلود اپلیکیشن اندرویدی اگروفودز از کافه بازار:
دانلود