اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی

به گزارش اقتصاد آنلاین، روغن آفتابگردان از دانه‌های روغنی گل آفتابگردان استخراج و برای مصرف خوراکی استفاده می‌شود. 

روغن آفتابگردان حاوی ۵ تا ۱۶ درصد اسیدهای چرب اشباع شده و باقی آن از اسیدهای چرب اشباع نشده تشکیل شده است.

فرآیند تولید روغن آفتابگردان در کارخانه چگونه است؟

ترجمه و تدوین: شیما احمدی

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *