اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

تولید سالانه ۲۴ تن گوشت آماده طبخ شترمرغ در خوزستان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از فعالیت ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان خبرداد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، ایرج آصفی از فعالیت ۱۸ واحد صنعتی و سنتی پرورش شترمرغ در استان خبرداد و اظهار کرد: ۳ واحد صنعتی پرورش شترمرغ در بهبهان و رامهرمز و ۱۵ واحد سنتی پرورش شترمرغ در شهرستان‌های بهبهان، رامهرمز، آبادان، سوسنگرد، دزفول، اندیمشک و کارون در حال حاضر وجود دارد.

وی افزود: دو واحد صنعتی موجود در بهبهان به ظرفیت ۵۰۰ و ۳۰۰ قطعه و یک واحد در رامهرمز با ظرفیت ۲۰۰ قطعه مشغول به فعالیت هستند.

وی با بیان اینکه گوشت استحصالی آماده طبخ شترمرغ در استان سالانه ۲۴ تن است، تصریح کرد: از پوست و چرم شترمرغ در صنایع دستی و تولید لوازم چرمی استفاده می‌شود.

آصفی ادامه داد: همچنین شاه پَر آن در تولید وسایل تنظیفی و ناخن و چشم‌های آن در وسایل پزشکی به کار گرفته می‌شود. روغن این پرنده نیز در درمان بیماری‌ها و تخم شترمرغ در صنایع غذایی استفاده می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: از محل تسهیلات تبصره ۱۸ به متقاضیان پرورش شترمرغ تسهیلات اعطا می‌شود.

سرویس خبری: دام و طیور و آبزیان

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *