اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

سطح زیر کشت گیاهان دارویی افزایش می‌یابد

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی کشور با مشارکت مردم، مسئولیت‌پذیری تولیدکنندگان و با داشتن یک برنامه استراتژیک تا سال ۱۴۰۵ باید به ۵۰۰ هزار هکتار برسد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدمهدی برومندی، معاون امور باغبانی در «نشست دوره آموزشی تولید ارگانیک، برندینگ و مارکتینگ» با تاکید بر ضرورت برگزاری چنین دوره‌هایی گفت: آموزش مهمترین رکن توسعه پایدار انسانی است.

وی تصریح کرد: ایران به جهت دارا بودن تنوع اقلیمی در جهان از نظر تولید زعفران، گل محمدی و موسیر ایرانی، رتبه‌های اول را داراست.

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: ایران با دارا بودن ۲۶۱ هزار هکتار سطح زیر کشت گیاهان دارویی در سال ۱۴۰۰، حدود ۴۰۰ هزار تن محصول تولید کرده است.

وی افزود: براساس مصوبه سند توسعه گیاهان دارویی شورای انقلاب فرهنگی در سال ۱۳۹۱ با مشارکت مردم و مسوولیت‌پذیری تولیدکنندگان و با داشتن یک برنامه استراتژیک باید تا سال ۱۴۰۵ سطح زیر کشت را به ۵۰۰ هزار هکتار برساند.

برومندی تصریح کرد: می‌توان با مشارکت تولیدکنندگان و صادر کنندگان گام‌های بلندی در این خصوص برداریم.

به گفته برومندی، در حوزه صنایع تبدیلی و صادرات مشکلاتی وجود دارد که برای رفع آن نیازمند تلاش‌های بیشتری هستیم.

سرویس خبری: کشاورزی

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *