اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

وبینار مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنعت غذا برگزار می‌شود

وبینار تخصصی آنلاین مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در صنعت غذا توسط دکتر شهریار دبیریان برگزار می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، دکتر شهریار دبیریان عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت و رئیس کارگروه صنعت غذا می باشد.

محتوای دوره این وبینار: 

تعریف ضایعاتکنترل ضایعات با نگاهی بر استاندارد ایزو ۲۲۰۰۰عوامل بروز خطا و تفاوت خطا و عیبروش‌های شناسایی انواع اتلاف(مودا)کیفیت (هزینه یا سود آوری)ارتباط ضایعات غذایی با امنیت غذاییراههای کنترل و کاهش ضایعاتروشهای ارزش بخشی به ضایعات غذاییانواع ضایعات(مستقیم و غیر مستقیم)- (کمی و کیفی) است.

به گزارش اگروفودز، گواهی مورد تائید سازمان غذا و دارو جهت ۸ ساعت آموزشی ارائه می شود.

زمان برگزاری این وبینار پنج‌شنبه، ۱۵ دی ماه سال ۱۴۰۱ از ساعت ۹ الی ۱۴ می‌باشد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۱۳۵۸۱۱۵۳۱ و یا از طریق سایت www.plkfood.ir در ارتباط باشید. همچنین مبلغ ثبت نام در این وبینار آموزشی ۳۰۰هزار تومان است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *