اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

شماره ۱۵۶ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودز)، در این شماره می خوانیم:

سرمقاله -تاثیر کشت قراردادی بر اقتصاد کشاورزی

بازدید رئیس سازمان دامپزشکی کشور از شهر پروتئین مهیا

رئیس سازمان دامپزشکی: کلیه مراکز عرضه و تولید محصولات پروتئینی رتبه بندی می شوند

مدیرعامل گروه صنعتی مهیا پروتئین: دولت با نظارت خود، اجرا را به تشکل‌ها و بخش خصوصی واگذار کند

رئیس هیئت مدیره شرکت سبزی ایران: افزایش قیمت ارز چالش کارخانجات در تامین مواد اولیه و ماشین آلات صنایع غذایی است

پالایش روزانه ۱.۲ میلیون لیتر شیر در پالایشگاه کاله

انتخاب شخصیت صنعت غذای سال ۱۴۰۱

دبیر انجمن روغن نباتی: کاهش ۴۰ هزار تنی مصرف ماهانه روغن

رئیس کمیسیون مبارزه با فساد اتاق تهران: بخش خصوصی قربانی فساد است

اخبار صنایع غذایی جهان

الزام افزایش مصرف شیر و لبنیات در شرایط آلودگی هوا

بنیانگذار انجمن علوم و صنایع غذایی: افزایش قیمت تمام شده تولید و قیمت گذاری دستوری از چالش‌های مهم صنعت غذای کشور است

رئیس اتاق شیراز: فعالان اقتصادی نگران تضعیف جایگاه بخش خصوصی هستند

رئیس اتاق بیرجند: دستورالعمل‌‌های بانکی برای آسان‌سازی پرداخت تسهیلات اصلاح شود

حمید رضا کمال علوی: ماءالشعیر از سبد خانوار فاصله گرفت!

رییس سازمان ملی استاندارد: سهم اندک ایران در تجارت حلال دنیا

کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت

مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر: مارگارین باید همچنان ماندگار و پرافتخار باشد

مشتری مداری و ۶ اصل طلائی در ایجاد فرهنگ مشتری مداری

و ده‌ها مطلب خواندنی و جذاب دیگر …

برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *