اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

عضو شورای ملی زعفران: رشد ۲۰ درصدی تولید طلای سرخ

علی حسینی گفت: بنابر اعلام وزارت جهاد تولید زعفران نسبت به سال قبل حداقل ۲۰ درصد رشد داشته است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی حسینی گفت: هم اکنون حداقل قیمت هرکیلو زعفران ۲۵ میلیون تومان و حداکثر ۴۱ میلیون و ۳۵۰ هزارتومان است.

به گفته او، اگر خواهان حمایت از کشاورزان هستیم، شرایط رونق صادرات باید فراهم شود چرا که هرچقدر به صادرات محصولات کشاورزی اهمیت دهیم، به همان نسبت اقتصاد کشاورزان در روستاها رونق می یابد.

حسینی می گوید: بنابر اعلام وزارت جهاد کشاورزی، تولید نسبت به مدت مشابه سال قبل حداقل ۲۰ درصد رشد داشته است.

عضو شورای ملی زعفران ادامه داد: طبق روال همه ساله در ماه های آبان و آذر بیشترین صادرات زعفران را داشتیم و بعد از آن روند عادی خود را دارد.

او گفت: با رفع موانع پیش روی صادراتی، صادرکننده می تواند ارزش افزوده واقعی را به کشور بازگرداند و از طرفی بیشترین تباش باید این باشد تا با جلوگیری از خام فروشی، آینده زعفران بهتر باشد تا کشاورزان دغدغه فروش نداشته باشند.

حسینی سرانه مصرف را نیم گرم تا یک گرم اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف زعفران تابع قیمت در بازار است.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *