اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ: تولید قارچ به ۲۱۵ هزارتن می‌رسد

مهدی رجبی گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۱۰ تا ۲۱۵ هزارتن برسد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهدی رجبی گفت: قیمت کنونی هرکیلو قارچ سرمزرعه ۴۵ تا ۵۰ هزارتومان و خرده فروشی ۵۵ تا ۶۰ هزارتومان است.

به گفته او، با توجه به افزایش قیمت تمامی نهاده‌های تولید، نرخ هرکیلو قارچ تا پایان سال ۲۵ درصد باید افزایش یابد، در غیراین صورت تولیدکننده به سبب عدم همخوانی با هزینه‌ها قادر به تولید نیست.

رجبی از ورودی روزانه ۴۰ تا ۴۵ تن قارچ خبر داد و گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید قارچ تا پایان سال به ۲۱۰ تا ۲۱۵ هزارتن برسد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ  خوراکی ادامه داد: بنابر آمار غیررسمی روزانه ۲۰ تا ۵۰ تن قارچ به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

او گفت: با توجه به نوسان قیمت محصولات پروتئینی همچون گوشت قرمز و مرغ، تقاضابرای خرید قارچ ۴۰ تا ۴۵ درصد افزایش یافته است.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *