اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

رئیس کمیته فنی انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی: ضرورت خروج فرآورده‌های گوشتی از فهرست کالاهای آسیب‌رسان

در حال حاضر تمرکز اصلی کمیته فنی انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی بر روی خروج بخشی از فرآورده‌های گوشتی از فهرست کالاهای آسیب‌رسان است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، از روابط عمومی انجمن صنایع فرآورده‌های گوشتی ایران، دکتر پریسا فلاحی، رئیس کمیته فنی این انجمن ضمن بیان این مطلب افزود: به‌روزرسانی واقع‌گرایانه و تجدیدنظر استانداردهای موجود به‌منظور تسهیل تولید و برطرف‌ کردن موانع فعلی، ارتقای کیفیت و ویژگی‌های تغذیه‌ای فرآورده‌های گوشتی و افزایش آگاهی و اطلاعات مسئولان فنی، مدیران کنترل کیفیت و تولید از طریق برگزاری دوره‌های کاربردی و براساس دانش روز در انجمن از مهمترین مباحثی است که کمیته فنی انجمن در دستور کار خود قرار داده است.

وی در بخش دیگری از صحبت‌هایش خروج فرآورده‌های گوشتی از فهرست کالاهای آسیب‌رسان و دسترسی به رسانه و تریبون را از جمله مواردی دانست که می‌تواند منجر به افزایش آگاهی و انتقال اطلاعات درست به مصرف‌کننده و مبارزه با هجمه‌ها و شایعات در مورد فرآورده‌های گوشتی کمک کرده و در نهایت شرایط ارتقای مصرف سرانه این فرآورده‌ها را مهیا کند.

سرویس خبری: صنعت غذا

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *