اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران: ایران بزرگترین مصرف‌کننده آنتی‌بیوتیک+تصاویر

مریم تاج آبادی ابراهیمی گفت: استفاده از محصولات پروبیوتیک مهمترین عامل پیشگیری کننده عارضه آنتی بیوتیک‌ها است.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، رئیس انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند ایران با بیان اینکه ایران بزرگترین مصرف کننده آنتی بیوتیک در دنیا بوده و زنگ خطر مقاومت آنتی بیوتیک به صدا در آمده است، گفت: استفاده از محصولات پروبیوتیک مهمترین عامل پیشگیری کننده از این عارضه است.

مریم تاج آبادی ابراهیمی در حاشیه برگزاری پنجمین همایش محصولات پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند در انستیتو تغذیه کشور افزود: با مصرف بی رویه و تجویز زیاد آنتی بیوتیک توسط پزشکان و اینکه در خوراک دام و طیور نیز از این دارو زیاد استفاده می شود، در معرض خطر مقاومت آنتی بیوتیک هستیم.

وی اظهارداشت: این انجمن توانسته با ایجاد شبکه فعال و همکاری شرکت های دانش بنیان، تولیدات خوبی در محصولات پروبیوتیک داشته باشد تا با مصرف آنها از بار ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر در جامعه کاسته شود.

سرویس خبری: صنعت غذا

موضوعات:
انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند, مریم تاج آبادی ابراهیمی

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *