اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

تاکید بر دانش بنیان کردن تولید بذر و نهال کشور

رئیس سازمان تحقیقات گفت: برای افزایش عملکرد تولید، مقاومت بذر و نهال به آفات در نقطه آغاز باید در زمینه دانش‌بنیان کردن بذر و نهال اقدام کنیم.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، در این مراسم رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بر دانش‌بنیان کردن تولید بذر و نهال تاکید کرد و گفت: اگر بخواهیم افزایش عملکرد تولید، مقاومت بذر و نهال به آفات و بیماری‌ها و در مجموع مقاومت به تنش‌های زیستی و غیرزیستی داشته باشیم در نقطه آغاز باید در زمینه دانش‌بنیان کردن بذر و نهال اقدام کنیم.مجتبی خیام نکویی، معرفی ارقام جدید را عنصر اولیه امنیت غذایی دانست.

او با اشاره به اینکه ظرف ۴۴ سال گذشته ۱۰۷۷ رقم از سوی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی معرفی شده است، گفت: این ارقام موجب افزایش عملکرد تولید شده‌اند به طوری که میانگین تولید گندم آبی کشور در ابتدای پیروزی انقلاب ۱۷۰۰ کیلوگرم در هکتار بود و اکنون این عدد به ۴ تن و ۳۰۰ کیلوگرم رسیده است.

خیام نکویی ادامه داد: سال گذشته ما رقمی را در استان البرز معرفی کردیم که با کشت آن ۱۴.۷ تن در هکتار گندم تولید شد.

او گفت: در ارقام جدید گیاهی و باغی که امسال رونمایی شد، هفت تا هشت موسسه تحقیقاتی مشارکت داشتند.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *