اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

لزوم استفاده از ظرفیت بخش خصوصی در تولید محصول سالم

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: تولید محصول سالم از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید در این خصوص از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از صدا و سیما، حسین رنجبراقدم با بیان این که سلامت محصولات کشاورزی که از وظایف سازمان حفظ نباتات است، نقش مؤثری در حفظ بهداشت جامعه دارد، تصریح کرد: در سال گذشته ۹۰ درصد مجوزهای فروش آفت‌کش که توسط سازمان حفظ نباتات صادر شده است جزو آفت‌کش‌های کم‌خطر است.

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور اجرای مدیریت تلفیقی در حوزه حفظ نباتات با رعایت اصول پایش و پیش‌آگاهی مناسب را از مهمترین مأموریت‌های سازمان حفظ نباتات عنوان کرد و افزود: در خصوص کنترل بیولوژیک آفات، این سازمان حمایت‌های لازم در توسعه انسکتاریوم‌های عوامل مؤثر در کنترل بیولوژیکی را انجام می‌دهد.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: صداوسیما

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *