اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

وبینار برچسب گذاری و روش‌های تعیین زمان ماندگاری کاربردی در صنعت غذا برگزار می‌شود

وبینار برچسب گذاری و روش‌های تعیین زمان ماندگاری کاربردی در صنعت غذا توسط دکتر شهریار دبیریان برگزار می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، دکتر شهریار دبیریان عضو هیئت مدیره انجمن مدیریت کیفیت و رئیس کارگروه صنعت غذا می باشد.

محتوای دوره این وبینار: 

ادعای تغذیه ای و اهمیت آن از دیدگاه استانداردهای ملی و بین المللیادعای سلامتی بخش و الزامات آناطلاعات تغذیه ای و اطلاعات تغذیه ای اجباریاظهارات اخطاریتعریف عمر ماندگاری SHELF LIFEمروری بر آلرژنها و اهمیت آنها در سلامت مواد غذاییعوامل مهم در تعیین زمان ماندگاریروشهای تعیین زمان ماندگاری کاربردی در صنعت غذاتفاوت BEST BEFORE & USED BY است.

به گزارش اگروفودز، گواهی مورد تائید سازمان غذا و دارو جهت ۸ ساعت آموزشی ارائه می شود.

زمان برگزاری این وبینار پنج‌شنبه، ۷ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۲ از ساعت ۹ الی ۱۴ می‌باشد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۱۳۵۸۱۱۵۳۱ و یا از طریق سایت www.plkfood.ir در ارتباط باشید. همچنین مبلغ ثبت نام در این وبینار آموزشی ۳۵۰هزار تومان است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *