اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

کیفیت و مقدار نان ملاک تخصیص یارانه به نانوایی‌ها

مشاور وزیر اقتصاد گفت: به زودی زمینه ارزیابی از کیفیت نان، برخورد نانوایان و مقدار نان به ازای هر تراکنش مهیا خواهد شد تا ملاک تخصیص یارانه به نانوایی‌ها قرار گیرد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، محمد جلال در یک مصاحبه رادیویی اظهار داشت: ایده هوشمند سازی یارانه نان رویکرد متفاوتی در تاریخ اقتصاد کشور بود. هوشمندسازی در مرحله ابتدایی از سال گذشته بر ساختار توزیع آرد و فروش نان نظارت داشت.

مشاور وزیر اقتصاد و دارایی گفت: در سال‌های گذشته ساختار توزیع آرد یارانه‌ای سهمیه‌ای و ثابت بوده و نظارتی هم بر عرضه عملکرد نانوایان صورت نمی‌گرفت ولی با اجرای این طرح، نانوایان متأثر از مقدار فروش نان به مردم، آرد یارانه‌ای دریافت می‌کنند که هدر رفت و انحراف در توزیع کاهش یافته است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ از موضوع هدر رفت آرد یارانه‌ای عبور خواهیم کرد و تمرکز بر کیفیت و جلوگیری از کم فروشی خواهد بود.

مشاور وزیر اقتصاد و دارایی با اعلام اینکه روزانه بین ۱۰ تا ۱۱ میلیون تراکنش خرید نان در کشور وجود دارد، گفت: به زودی زمینه ارزیابی از کیفیت نان، برخورد نانوایان و مقدار نان به ازای هر تراکنش مهیا خواهد شد تا ملاک تخصیص یارانه به نانوایی‌ها قرار گیرد.

سرویس خبری: صنعت غذا

منبع: صداوسیما

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *