اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

۴۰ تُن قارچ خوراکی در قشم تولید شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم گفت: ۴۰ تُن قارچ خوراکی در یکی از واحدهای صنعتی روستایی این شهرستان مرزی تولید و روانه بازار مصرف شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایرنا؛ مالک یزدان پناه در حاشیه بازدید از کارگاه تولید قارچ دکمه ای روستای سهیلی جزیره قشم افزود: این واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی از نوع دکمه ای در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی راه اندازی شده که در آن فرصت شغلی برای پنج نفر فراهم شده است.

وی ادامه داد: حدود ۸۰ درصد از تولید قارچ این شهرستان مازاد بر مصرف است که به شهر بندرعباس ارسال می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم توضیح داد: پرورش و تولید قارچ در این شهرستان مرزی از اول شهریور ۱۴۰۱ در ۶ سالن پرورش این واحد صنعتی در سه دوره زمانی آغاز شده که در اردیبهشت ماه سال جاری برداشت آن به پایان رسیده است.

یزدان پناه اضافه کرد: ظرفیت اصلی این واحد صنعتی پرورش قارچ خوراکی ۴۰۰ تُن قارچ در سال به صورت صنعتی است که در حال حاضر همزمان با ساخت و ساز و تکمیل طرح تولید قارچ را نیز انجام می دهد.

وی گفت: این پروژه، یکی از طرح‌ های بزرگ تولید محصولات کشاورزی در استان هرمزگان به شمار می‌ آید که امید است در سال های آینده زمینه اشتغال را برای حدود ۵۰ نفر از جوانان منطقه فراهم کند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قشم با اشاره به اینکه امکان پرورش قارچ با مجوز مشاغل خانگی و در سطح کوچک نیز در این جزیره وجود دارد گفت: کسب و کارهای خانگی با ایجاد اشتغال، حذف هزینه‌ های مربوط به خرید، رهن و اجاره کارگاه، استفاده از نیروی کار سایر اعضای خانواده مقرون به صرفه بوده و از نظر اقتصادی کمک قابل توجهی به درآمد خانواده می‌ کند.

وی در ارتباط با فواید این محصول خوراکی افزود: قارچ سرشار از پروتئین است و مصرف آن باعث تنظیم کلسترول خون، افزایش فعالیت مغز، تقویت معده در هضم غذا و تسهیل در جذب مواد غذایی در بدن می شود.

پزدان پناه اظهار کرد: قارچ خوراکی غنی از ویتامین دی بوده و با مصرف آن از پوکی استخوان جلوگیری می‌ شود، همچنین قارچ حاوی مقادیر زیادی سلنیوم، اسید اوریک، اسید پانتوتنیک، کلسیم، آهن، فسفر و ویتامین های آ، بی، سی، دی و ای است.

وی گفت: قارچ دکمه ای در آشپزخانه های خانگی و رستوران و خوراک زودپز (فست فود) بیشترین مصرف را دارد.

جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌ های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آب‌ های خلیج فارس گسترده شده است.

سرویس خبری: کشاورزی

منبع: ایرنا

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *