اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

نان سحر پنجاه و دومین سالروز تاسیس خود را جشن گرفت

همزمان با ولادت اما هشتم ” امام رضا(ع) شرکت نان سحر پنجاه و دومین سالروز تاسیس خود را جشن گرفت.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی” اگروفودز”، وب سایت رسمی نان سحر با اشاره به سالروز تاسیس این شرکت نشت:

خـداوند را شـاکریم که ما را مورد لطف و عنایت خود قرار داد تا یک سال دیگر در خدمت شما همراهان گرانقدر برند نان سحر باشیم.فرا رسیدن پنجاه و دومین سالروز تأسیس گروه صنعتی نان سحر را صمیمانه خدمت این خانواده بزرگ تبریک و تهنیت عرض می نماییم و از کلیه همکاران که در نهایت صداقت و تعهد، تمامی اهتمام خود را در جهت پیشبرد و تحقق اهداف متعالی سازمان به کار می برند نهایت تشکر و قدردانی را داریم و مفتخر هستیم که در کنار شما عزیزان گام های هر چند کوچک در راه اعتلای صنعت نان کشور را به ثبت رسانیده ایم.

گروه صنعتی نان سحر به پشتوانه بیش از نیم قرن تجربه و دانش تخصصی در این عرصه در سالی که گذشت با تلاش بی وقفه در چهار شرکت زیر مجموعه، موفق به گسترش فعالیت ها و ایجاد تنوع در محصولات خود در حوزه نان های فراسودمند، بهبوددهنده ها و فرآورده های پودری و ماشین آلات و تجهیزات تخصصی صنعت نان شد و اقدامات و قدم های موثری را در راستای بهبود فضای کسب و کار و تولید برداشت و در این میان آموزش نیروهای متخصص در دانشگاه و آکادمی این برند نیز همواره به عنوان یکی از اهداف سازمانی در دستور کار شرکت قرار داشته است.

امروز بر خود لازم می‌دانیم که از زحمات همۀ همکاران، تأمین‌کنندگان، سازندگان و همچنین مشتریان عزیز که از مهم‌ترین سرمایه‌های این برند هستند تشکر و قدردانی نموده و همچنین از خداوند متعال سعادت، کامیابی و سلامتی را برای همه همراهان و دوستداران برند نان سحر مسئلت می نماییم. امیدواریم با تلاش و کوشش مضاعف و با همدلی بیش از پیش بتوانیم گام‌های موثرتری در تحقق برنامه‌ها، اهداف و ماموریت‌های گروه صنعتی نان سحر برداریم.و در نهایت باور قلبی ما در گروه صنعتی نان سحر به شعار «نان تنها یک واژه نیست، نان طعم زندگی است» همواره سرلوحه کلیه امور در تمام این سال ها بوده و خواهد بود.

گفتنی است نان سحر فعالیت خود را از سال ۱۳۵۰ در زمینه تولید نان و تحت عنوان نان بولکی پزی سحر آغاز نموده و از همان سال ضمن برقراری ارتباط با کمپانی های معظم بین المللی تولید کننده نان در کشورهای اروپایی، گامی بلند در راستای ارتقا سطح کیفی، ایجاد تنوع و کاهش ضایعان نانهای حجیم و نیمه حجیم برداشته است.گروه صنعتی نان سحر به عنوان پیشگام در صنعت تولید نان، ماشین آلات و مواد بهبود دهنده در کشور از سالیان گذشته فعالیتهای خود را در  چهار زیر مجموعه:۱-صنایع پیشرفت پخت سحر  (سازنده انواع ماشین آلات تولید نان حجیم و شیرینی – از سال ۱۳۶۳)۲-شرکت ثمین نان سحر (تهیه و تولید انواع بهبود دهنده و مواد افزودنی برای صنایع نان و شیرینی – از سال ۱۳۷۶)۳-شرکت نان سحر (تولید انواع نان حجیم و نیمه حجیم – از سال ۱۳۵۰)۴-آموزشگاه نان سحر (اجرای دوره های تخصصی تولید نان از سال ۱۳۸۵)آغاز نموده و روند فعالیتهای تولیدی و تحقیقاتی خود را با رشد فزاینده ای دنبال می نماید.

ساختمان نان سحر، در خیابان شریعتی در زیر بنایی به مساحت ۲۵۰۰ متر، (شامل بخش های اداری، تجاری، تولیدی و تحقیقاتی) واقع شده و آماده اطلاع رسانی و خدمات به مشتریان خود می باشد.

پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی، پنجاه و دومین سال روز تاسیس نا سحر را به جناب آقای مهدی خانمحمدی ، بنیانگذار و ریئس هیئت مدیره و همکاران ایشان در این شرکت تبریک می گوید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *