اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

انجمن علوم و صنایع غذایی هیئت مدیره خود را شناخت

مجمع عمومی عادی سالیانه نوبت اول انجمن علوم و صنایع غذایی ایران برگزار شد و اعضای هیئت مدیره و بازرس این انجمن برای چهار سال آینده انتخاب شدند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، اسامی منتخبین به شرح زیر است :دکتر محمد حسین عزیزی ۵۶ رایدکتر منوچهر وثوقی ۴۸ رایدکتر سید محمد حسینی ۴۵رایدکتر ایرج شریفی آل آقا ۳۱ رایدکتر احمد فتح الهی ۳۹ رایدکتر مهدی امینی ۳۹ رایدکتر یحیی مقصودلو ۲۳ رای

بازرسدکتر پرویز جهانگیری ۳۲ رای بازرس اصلی

بر اساس این گزارش، دکتر محسن برزگر با ۲۲ رای و مهندس محمدرضا شافعی نیا با ۳۴ رای اعضای علی البدل و همچنین مهندس قاسم فلاحتی با ۲۴ رای به عنوان بازرس علی البدل انتخاب شدند.

سرویس خبری: صنعت غذا

موضوعات:
اگروفودز, انجمن علوم و صنایع غذایی ایران

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *