اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

مدیرعامل اتحادیه گوشت گوسفندی عنوان کرد: کشتار پیش از موعد دام توسط دامداران به دلیل هزینه های نگهداری بالا

علی اصغر ملکی می گوید: بسیاری از دامداران به دلیل خشکسالی و به دلیل بالا رفتن قیمت نهاده‌ها، هزینه دام‌هایشان، دام هایشان را زودتر به کشتارگاهها دادند.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی ملکی با تشریح وضعیت کوشت قرمز در بازار کشور گفت: طی سه سال گذشته با خشکسالی مواجه شدیم  و به همین دلیل دامداران نتوانستند به دلیل بالا رفتن قیمت نهاده‌ها، هزینه دام‌هایشان را بپردازند و در نهایت بخشی از دام‌هایشان را راهی کشتارگاه‌ کردند.

وی ادامه داد: یعنی دام‌هایی که هنوز به وزن مناسب نرسیده بودند و وقت کشتارشان نبود، به دلیل مشکلات در تامین نهاده به کشتارگاه فرستاده شدند و عرضه دام با کاهش مواجه شد.

رییس اتحادیه گوشت گوسفندی با بیان اینکه قیمت گوشت قرمز از دام زنده تاثیر می‌گیرد، گفت: اگر یک گوسفند با قیمت هر کیلو ۱۷۸ هزار تومان را خریداری و ذبح کنید با خارج کردن احشاء و ضایعات قیمت آن دو برابر می شود؛ با پاکسازی دنبه و ۱۰ درصد سود مغازه دار، قیمت نهایی تعیین می‌شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *