اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

شماره ۱۶۲ ماهنامه کارآفرینی و صنعت غذا منتشر شد

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودز)، در این شماره می خوانیم:

سرمقاله

بنیانگذار انجمن علوم و صنایع غذایی ایران: برای توسعه صنعت غذا، دولت از قیمتگذاری دستوری دست بکشد

مدیرعامل گروه صنایع غذایی نامی نو خواستار شد: ثبات نرخ ارز، نظارت صحیح و پرهیز از قیمتگذاری دستوری

مدیرعامل گروه مدلل: ثبت رکورد جدید در زمینه کشت قراردادی

بازدید فعالین صنایع غذایی از شرکت دلپذیر و اهدای لوح و تندیس یونسکو به محمد اسماعیل قدس

رئیس هیئت مدیره مجتمع صنایع غذایی گلها: ایران تا ۵ سال آینده هاب صنعت غذا منطقه خواهد شد

مدیرعامل گروه صنایع غذایی خوشاب: قیمت گذاری دستوری چالش اصلی صنعت غذا می باشد

مدیرعامل صنایع غذایی گیلانی: قوانین دست‌وپاگیر صادرات حذف شود

مدیرعامل گروه تروند زعفران عنوان کرد: لزوم راه اندازی معاونت توسعه بازار و بازاریابی در اتاق ایران

رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های مواد غذایی: بروکراسی موجود در ادارت دولتی مانع از پیشرفت کار و تحقق شعارهای سال می شود/ تا زمانی زیرساخت درست نشود، پیشرفتی حاصل نمی شود

اسماعیل نصیری نژاد خبرداد: رونمایی از ۴۳ محصول جدید شرکت پیمانه ۲۸۰

مدیرعامل شرکت توسعه فروشگاه‌های زنجیره ای پیوند”مینو مارت”: اصلی ترین چالش فروشگاه‌های زنجیره‌ای نرخ گذاری دستوری و کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان است

رئیس هیئت مدیره شرکت سبزی ایران: تحریم های ظالمانه باعث کاهش صادرات محصولات شده است/ صادرات محصولات سبزان به کانادا وامریکا

مدیرعامل و عضو هیئت مدیره گروه سحرخیز: موانعی همچون عوارض نیم درصدی آب مجازی و بحث تعهد ارزی، باعث قاچاق ۹۰ تن زعفران در سال گذشته شد

مدیر کارخانه شرکت بینارزن: عوامل سیاسی و منطقه‌ای باعث به هدف نرسیدن برنامه‌ریزی طولانی مدت یک صنعتگر می‌شود

مدیرعامل شرکت گوشتین خزر: سیاست های تنظیم بازار به گونه ای است که از صادرات محصولات ایرانی جلوگیری می کند

دبیر انجمن صنفی صنایع روغن نباتی ایران: مشکل خاصی در بازار روغن نداریم/ با تدابیر دولت و حل مشکلات ارزی تا پایان سال وضعیت مناسب خواهد بود

مدیرعامل شرکت ویلورا: مشکلاتی نظیر برگشت ارز حاصل از صادرات و افزایش افسار گسیخته مواد اولیه قدرت صادرات را کاهش داده است

مدیرعامل گروه زعفران مصطفوی: به زعفران نگاه نوگرایانه داشته باشیم

مدیرعامل گروه شیررضا: افتخاردارم که خود را سربازی در جبهه صنعت کشور بدانم / به ۲۸ کشور دنیا صادرات داریم

مدیرعامل شرکت درین پودر: کاهش قیمت تمام شده تولید، سرانه مصرف لبنیات را افزایش می‌دهد

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت تریشه: پروتئین گیاهی با تشابه شکل ظاهری و طعم دارای مزایای بیشتری نسبت به گوشت قرمز است

تولید محصولات جدید غذایی با استفاده از سویا در شرکت بهپاک

مدیرعامل صنایع غذایی هانابل: قوانین صادراتی باید تسهیل شود

مدیرعامل شرکت لبنی توریس: مهمترین چالش صنعت لبنیات افزایش قیمت شیرخام و قیمت گذاری دستوری است

رئیس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران: مشکلات ارزی، مسائل گمرکی و تحریم ها از معضلات صادرات صنعت غذا می باشد

داستان نوشابه کوکاکولای ایرانی در دست سربازان روسی چه بود؟

مدیرعامل گروه صنایع غذایی نسیم صباح مازند: با صادرات کره حیوانی، کشور را از یک واردکننده به صادرکننده این محصول تبدیل کردیم

کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت

مروری بر خواص کاربردی دانه کنجد

و ده ها مطلب جذاب و خواندنی دیگر …

برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *