اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

دوره آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در مواد غذایی برگزار می‌شود

دوره آموزشی مدیریت کنترل و کاهش ضایعات در مواد غذایی توسط دکتر شهریار دبیریان برگزار می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، دکتر شهریار دبیریان دکتری دامپزشکی، متخصص بهداشت و ایمنی مواد غذایی، مدرس دانشگاه، کارشناس رسمی استاندارد، می باشد.

محتوای دوره این دوره:تعریف ضایعاتکنترل ضایعات با نگاهی بر استاندارد ۲۲۰۰۰عوامل بروز خطا و تفاوت خطا و عیبروشهای شناسایی انواع اتلاف(مودا)کیفیت(هزینه یا سود)ارتباط ضایعات غذایی با امنیت غذاییراه‌های کنترل و کاهش ضایعاتراه‌های ارزش بخشی به ضایعات غذاییانواع ضایعات مستقیم و غیرمستقیم(کمی و کیفی)

زمان برگزاری این وبینار ۸ مردادماه سال ۱۴۰۲ از ساعت ۹ الی ۱۵ می‌باشد.

دریافت ۵ امتیاز گواهی مورد تایید سازمان غذا و دارو و ۸ ساعت آموزش سازمان ملی استاندارد صورت می‌پذیرد.

بر اساس این گزارش، هماهنگی و ثبت‌نام به صورت آنلاین از طریق www.saadatafarinan.ir و یا شماره تماس ۰۹۱۲۷۹۷۱۵۱۷ صورت می‌گیرد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *