اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

تجلیل از برترین ایده ها در رویداد شتاب (استارتاپی) با مشارکت گروه عالیفرد (سن ایچ)

رویداد شتاب (استارتاپی) در زمینه تولید نوشیدنی با مشارکت شرکت عالیفرد (سن ایچ) و در زمینه تولید پاستیل، شیرینی، شکلات و نوشیدنی با مشارکت شرکت شیوا و دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد در هتل المپیک برگزار و از میان ۱۲ طرح برگزیده، ۳ ایده‌ برتر تجلیل شد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودز)، محورهای رویداد استارتاپی در زمینه نوشیدنی شامل ایده های نو خالص سازی و استفاده از استابیلایزرهای طبیعی، استفاده از بهبوددهنده ها و افزاینده های طعم طبیعی، روش های نوین و به صرفه اقتصادی جهت تصفیه پساب، بازیافت تفاله های میوه جهت استفاده مجدد از آنها، نانو تکنولوژی و کاربرد آن در صنعت آبمیوه و نوشیدنی بود.

همچنین از محورهای رویداد استارتاپی در زمینه پاستیل، شیرینی، شکلات می توان تولید اسیدهای آمینه در بستر کاتالیت، تولید شکلات حاوی پروتئین، پاستیل های حاوی ترکیبات سلامتی بخش منند فیبر و ویتامین و املاح، افزایش نقطه ذوب پاستیل های ژلاتینی، بیوتکنولوژی و کاربرد آن در صنعت شیرینی و شکلات نام برد.

این رویداد با حضور دکتر داود طهماسبی مشاور اقتصادی دبیر کمیسیون صنعت، معدن و تجارت مجلس و دبیر کانون کارآفرینان برتر رسمی، دکتر حمید قنبریان رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای استان البرز، دکتر زند وکیلی قائم مقام معاونت اشتغال و کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دکتر مجید سیاری رئیس کانون ملی کارآفرینان برتر کشور و مدیر عامل موسسه آموزش عالی ماهان، مهندس مختاری رئیس اتاق تعاون استان البرز، دکتر تورج زه فروش رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی عالیفرد سن ایچ و رئیس مجتمع آموزشی و پژوهشی دانش بنیان سایه سمن، ساسان میار مدیر عامل شرکت عالیفرد، محمدحسین رئیسی مدیرعامل شرکت شیوا، دکتر کاویانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز و جمعی از ایده‌پردازان و داوران برپا شد.

در ابتدای مراسم دکتر تورج زه فروش، رئیس دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد، درخصوص تاریخچه تأسیس دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد گفت: این مرکز در سال ۱۳۷۶ به دست توانای «حاج حسین عالی‌زاد» به عنوان اولین مرکز در دانشگاه علمی کاربردی بنا نهاده شد.

دکتر زه فروش در ادامه به بخشی از دستاوردهای دانشگاه علمی کاربردی عالیفرد از جمله تدوین ۵۰۰ جلد کتاب آموزشی در زمینه‌های مختلف توسط اساتید این مرکز، اجرای ۹۵ کارگاه آموزش علمی و فرهنگی، برگزاری ۵ دوره آزاد آموزشی و تک پودمان برای دانشجویان و شرکت‌های گروه سن‌ایچ، کسب مقام‌های برتر در جشنواره‌های مختلف و برگزاری ۱۴ رویداد شتاب طی ۴ سال که منتج به تشکیل استقرار هسته‌های نوآور در هشتگرد و مرکز نوآور عالیفرد در تبریز شده است، اشاره کرد.

وی در انتها از طراحی یک سوپراپلیکیشن برای دانشگاه در مرکز نوآوری تبریز و رونمایی از آن در هفته پژوهش خبر داد.

علی زند وکیلی، قائم‌مقام معاونت اشتغال کارآفرینی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درخصوص عوامل موثر بر موفقیت و یا شکست یک استارتاپ سخنرانی نمودند.

در ادامه دکتر مجید سیاری، رئیس کانون ملی کارآفرینان برتر کشور و مدیرعامل مؤسسه آموزش عالی ماهان نیز به تشریح مهم‌ترین عامل در یک رویداد شتاب از طرح ایده در ذهن تا پردازش و ارائه آن به بازار پرداخت.

۱۲ ایده برتر توسط ایده پردازان ارائه و مورد بررسی داوران دکتر شاهین فر، دادرس، بختیاری، طبقی و سرکار خانمها دکتر رسایی منش و قلاوند قرار گرفت.

در پایان رویداد از نفرات برتر رویداد شتاب شرکت شیوا، هانیه طاهرزاده (طرح: گرانول پروتینه سین بیوتیک) به عنوان نفر اول، هادی پور جعفر (طرح: تولید شکلات، آدامس و پاستیل حاوی پست بیوتیک کاهنده بار میکروبی دهان و پوسیدگی دندان) به عنوان نفر دوم، مهدی ضیاء رزاز (طرح: استخراج پکتین از تفاله ی پوست مرکبات به منظور استفاده در صنایع آبمیوه و نوشیدنی) به عنوان نفر سوم تقدیر شد.

همچنین از نفرات برتر رویداد شتاب شرکت عالیفرد (سن ایچ)، مبینا عطایی (طرح : نوشیدنی کاکتوس غنی شده با مواد مغذی) به عنوان نفر اول، هانیه باقری کیا (طرح: نوشیدنی فرا سودمند) به عنوان نفردوم و پارمیس صدیقی (طرح: سنتزمیکروکریستال سلولز از تفاله میوه) به عنوان نفر سوم با اهدای جوایز تقدیر شد.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *