زعفران یا طلای سرخ مانند سایر محصولات ترکیباتی دارد که رنگ، عطر و طعم آن را تعیین میکند. این ترکیبات شامل کروسین، پیکروکروسین و سافرانال بوده و کم و زیاد شدن هر یک از این موارد می تواند بر کیفیت زعفران اثر بگذارد.اما معنای کروسین و سافرانال دقیقا چیست و چگونه اندازه گیری میَشود؟ عامل […]
راهاندازی پردیس علم و فناوری کشاورزی در ساوه
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی از راهاندازی و فعالیت پردیس علم و فناوری کشاورزی برای اولین بار در استان مرکزی، در شهرستان ساوه خبر داد. محمد سبزی با اشاره به دستاوردهای نظام اسلامی گفت: با جهاد تبیین میتوان دستاوردهای نظام اسلامی را به نسل جوان منتقل کرد و اجازه نداد دشمن […]
وعدههای جبران خسارت سرمازدگی پسته عملی نشد
رئیس اتاق کرمان میگوید: در جریان سرمازدگی باغات پسته استان کرمان در فروردین امسال، وعدههایی برای جبران خسارت کشاورزان داده شده؛ اما تاکنون هیچیک از این وعدههای عملی نشده است. به گزارش صنعت غذا و کشاورزی،رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان گفت: پس از سرمازدگی باغات پسته استان در فروردینماه سال جاری و […]
امنیت غذایی با ۵۰ طرح فناورانه رونق می گیرد
در راستای افزایش امنیت غذایی در کشور بیش از ۵۰ طرح کلان فناورانه در زمینه های تولید واکسن، اصلاح ژن و نژاد، ایجاد پالایشگاه غذایی و باغات مادری کلید خورده که نیاز به واردات را برطرف می کند. مروزه مقوله «امنیت غذایی» یکی از موضوعات اساسی کشور محسوب میشود و مروری بر اسناد کلان بالادستی نشان […]
آموزش بستری برای توسعه شیلات در کشور
در جلسه شورای راهبردی تحقیقات علوم شیلاتی کشور بر آموزش و ترویج به عنوان متغیرهای رشد این بخش تاکید شد. به گزارش صنعت غذا و کشاورزی به نقل از صدا و سیما، در این جلسه که معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، معاون آموزش و ترویج کشاورزی و معاون پژوهشی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، […]
قیمت عمده فروشی انواع میوه در آستانه شب یلدا؛ هندوانه ۵ تا ۱۲ هزار تومان
قیمت انواع میوه به صورت عمده در آستانه شب یلدا اعلام شد که در میان آنها هندوانه با ۵ تا ۱۲ هزار تومان ارزان ترین آن است که این محصول در خرده فروشی حداکثر با ۳۰ درصد سود باید به فروش ب قیمت عمده میوه در میدان مرکزی میوه و تره بار تهران اعلام شد. […]
رئیس سازمان شیلات:توسعه آبزیان با تعریف برنامه های عملیاتی شدنی است
رییس سازمان شیلات ایران گفت: حوزه شیلات برای پیشبرد اهداف سازمانی و توسعه آبزیمصرفی، نیازمند برنامه عملیاتی ترویجی است که این امر نیازمند فرهنگسازی و هدایت شبکههای اجتماعی است. به گزارش صنعت غذا و کشاورزی به نقل از سازمان شیلات ایران، سیدحسین حسینی معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در جلسه شورای راهبردی تحقیقات […]
حمید رضا کمال علوی:ماءالشعیر از سبد خانوار فاصله گرفت!
دبیر انجمن تولیدکنندگان ماءالشعیر و مالت ایران با بیان اینکه سرانه مصرف ماءالشعیر کم شده و این محصول از سبد خانوار فاصله گرفته، گفت که طی پنج سال اخیر تولید سالانه این محصول از ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون لیتر به ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون لیتر رسیده است. به گزارش صنعت غذا و کشاورزی حمید رضا […]
واردات کانتینرهای یخچالدار همچنان ممنوع است
به گزارش صنعت غذا و کشاورزی از سازمان توسعه تجارت، در نامه منوچهر منطقی معاون صنایع حمل و نقل وزیر صمت به علیرضا پیمان پاک رئیس سازمان توسعه تجارت ایران آمده است: پیرو صورتجلسه محرمانه در خصوص شرایط و ضوابط واردات تریلی یا کانتینر یخچال دار که تنها در راستای انجام بند ک تبصره ۷ […]
سطح زیر کشت گیاهان دارویی افزایش مییابد
معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی گفت: سطح زیر کشت گیاهان دارویی کشور با مشارکت مردم، مسئولیتپذیری تولیدکنندگان و با داشتن یک برنامه استراتژیک تا سال ۱۴۰۵ باید به ۵۰۰ هزار هکتار برسد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمدمهدی برومندی، معاون امور باغبانی در «نشست دوره […]