حمیدرضا کاشانی میگوید اگر ۲۰ تا۳۰ هزار تن دیگر صادرات داشته باشیم تا شب عید حداقل ۵۰ هزار تن تخممرغ مازاد خواهیم داشت. زیرا امسال تولید بالا بوده و تقاضا نیز ۱۵ درصد کاهش یافته است. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ حمید کاشانی با بیان اینکه تخممرغ افزایش […]
عرضه مستقیم روزانه ۳۰۰ تن مرکبات مازندران در تهران کلید خورد
مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری مازندران گفت: عرضه مستقیم مرکبات استان در بازار تهران با هدف حذف دلالان با ارسال روزانه ۳۰۰ تُن انواع پرتقال و نارنگی کلید خورد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایرنا؛ سیدرحیم بخشی افزود: کاهش بازار فروش یکی از دغدغههای جدی تولیدکنندگان […]
کلکسیونی از درمان بیماریهای فصل در شلغم
در طب سنتی؛ شلغم به عنوان یک داروخانه گیاهی برای درمان بیماریهای فصل سرما شناخته شده است. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ مصرف شلغم به صورت روزانه به رفع سنگهای کلیه، کمک و دردهای بیماران مبتلا به نقرس و بیماریهای مفصلی را تسکین میدهد. شلغم علاوه بر داشتن […]
کشت ۱۵۰ هکتار موسیر با مشارکت مردم در مراتع اسدآباد
مدیر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان اسدآباد از کشت ۱۵۰ هکتار موسیر با مشارکت مردم در مراتع این شهرستان خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ بهزاد شاهمرادی اظهار کرد: با مشارکت مردم و نظارت اداره منابع طبیعی در سطح ۱۵۰ هکتار از مراتع روستاها و پلاکهای […]
کاهش ۵۰ درصدی تعهدات ارزی برای صادرات مرکبات و برنج مازندران اجرایی شد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران گفت: تعهدات ارزی برای رونق بازار فروش و صادرات محصولات کشاورزی از جمله برنج و مرکبات تا ۵۰ درصد کاهش یافت. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایرنا؛ حسن خیریانپور افزود: استانداری و جهاد کشاورزی مازندران برای حمایت از صادرات مرکبات و برنج در […]
رئیس هیات مدیره فدراسیون طیور: با وجود افزایش نرخ ارز نیمایی از بخش خصوصی انتظار دارند کالاهای وارداتی را ارزان بفروشد
داوود رنگی گفت: قیمت تمام شده کالا با افزایش نرخ ارز نیمایی که از سوی دولت انجام میگیرد، بالا می رود اما از بخش خصوصی انتظار دارند کالای خود را با قیمتی پایین تر از نرخ تمام شده به فروش رساند. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ داوود رنگی […]
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران در گفتگو با اگروفودز: کشت محصولاتی که پس از فرآوری، با ارزش افزوده بالاتری صادر می شود، در دستور کار قرار گیرد
امیر یوسفی گفت: صادرات محصولات فرآوری شده برای کشور ارزآوری دارد و ورود برند به سایر کشورها باعث ایجاد شرایط بهتری در تولید و الگوی کشت می گردد. مدیرعامل صنایع غذایی ساویس در خصوص صادرات محصولات کشاورزی به خبرنگار اگروفودز گفت: مشکل خام فروشی محصولات کشاورزی همیشه وجود داشته است. با توجه به آنکه با […]
بهره برداری از ۲۳ واحد صنایع تبدیلی در استان مرکزی
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی از بهره برداری از ۲۳ واحد صنایع تبدیلی از ابتدای سال خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ رضا باجلان اظهار کرد: این واحدها توانسته اند ۱۹۰ هزار تن به ظرفیت فراوری محصولات کشاورزی، عمل آوری، بسته بندی […]
صدور مجوز الکترونیکی واگذاری اراضی دولتی برای کشاورزی
طبق اعلام سازمان فناوری اطلاعات ایران، سامانه پنجره واحد مدیریت زمین، امکان ثبت درخواست مجوز الکترونیکی واگذاری اراضی ملی و دولتی برای طرحهای کشاورزی و غیرکشاورزی را فراهم کرد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از سازمان فناوری اطلاعات ایران، اجرای پروژههای دولت الکترونیکی یکی از مهمترین اقدامات برای اجرای شعار […]
تولید بهبوددهنده ژلی فرآوردههای آردی در کشور توسط محققان شرکت توسعه صنایع غذایی دانشگرایان نوین دلسا
شرکت دانشبنیان صنایع غذایی دلسا”پویش” با دریافت تسهیلات از صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن و تامین بخشی از هزینههای تولید، موفق به بومیسازی دانش فنی و تولید بهبوددهنده ژلی فرآوردههای آردی شد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از روابط عمومی صندوق پژوهش و فناوری سلامت ثامن، مهدی داودی، مدیرعامل […]