به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی (اگروفودز)، در این شماره می خوانیم:
سرمقاله
گزارش کارآفرینی و صنعت غذا از نخستین اجلاس تجارت محصولات کشاورزی و غذا
محسن احتشام: خشکسالی چند سال گذشته بر روی تولید محصولات زعفران و زرشک تاثیر منفی گذاشت
مختاریانی مدیر عامل شرکت طبیعت: سایه رکود بر بازار برنج
رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی ایران: صدور بخشنامههای خلقالساعه، وضع عوارض و ممنوعیت صادرات مشکلاتی است که بازارهای صادراتی را از دست ما خارج میکند
در سال ۱۴۰۰ چقدر صادرات و واردات محصولات کشاورزی داشتیم؟
مدیرعامل گروه صنایع غذایی سحر همدان: بایـد سهم بیشتـری در بازارهای صادراتی داشتـــه باشیـــم
مدیرعامل اتحادیه تعاونی کارخانههای لبنی: توزیع شیر مدارس راهی برای ارتقای سرانه مصرف لبنیات
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق ایران: کشت محصولاتی که پس از فرآوری، با ارزش افزوده بالاتری صادر میشود، در دستور کار قرار گیرد
برگزاری اولین نمایشگاه و کنفرانس زندگی سالم
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران: میزان صادرات صنایع غذایی کشور متناسب با ظرفیت آن نیست
دبیرکل فدراسیون طیور ایران: واردات مرغ و تخممرغ کار آسانی نیست
عشقی از ریاست سازمان بورس استعفا کرد
انتخاب شخصیت صنعت غذای سال ۱۴۰۱
به همت سه تن از اعضای فن آور واحد علوم و تحقیقات؛ افتتاح آزمایشگاه فنآوری نانو
بازدید وزیر جهادکشاورزی از واحد تولید قارچ خوراکی در شهرستان ملارد
نایب رئیس سندیکای کنسرو ایران: کنسرو ماهی تن مشمول قیمتگذاری دستوری نباشد
دانشبنیانهای صادراتگرا وام ۱۴ درصدی میگیرند
اخبار صنایع غذایی جهان
رئیس هیات مدیره کانون صنایع غذایی: اوکراین از فهرست تامینکنندگان نخست غلات ایران خارج شد/ احتمال افزایش نرخهای جهانی قوت گرفت
عملیات اجرایی نخستین شهرک افزودنیهای غذایی کشور در هشترود آغاز شد
کوتاه و خواندنی از دنیای غذا و سلامت
مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی: آغاز برداشت نیشکر در خوزستان
رئیس سازمان دامپزشکی: صادرات مرغ و تخم مرغ به کویت آزاد شد
کشت فراسرزمینی طرحی تامل برانگیز
غنیسازی فرآوردههای آردی۶۰
و دهها مطلب خواندنی و جذاب دیگر …
برای اشتراک، درج خبر و یا هرگونه همکاری با این نشریه با شماره ۲۶۳۲۱۵۹۸ (۰۲۱) داخلی ۱۰۳ تماس حاصل فرمایید.