دوره آموزش آنلاین شناسایی آلودگیهای میکروبی در واحدهای تولید مواد غذایی و راهکارهای کاربردی به منظور جلوگیری، حذف و کاهش عوامل میکروبی توسط دکتر شهریار دبیریان برگزار میگردد.
به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، دکتر شهریار دبیریان رئیس کمیته ارتباط با صنعتی انجمن میکروب شناسی ایران می باشد.
محتوای دوره این وبینار:
آشنایی با تجهیزات آزمایشگاه میکروبیانواع محیطهای کشت و کاربرد آنها در شناسایی میکروبهاروشهای سریع تشخیص میکروبهانحوه نمونهبرداری و تهیه رقت در آزمونهای میکروبیروشهای متداول شناسایی میکروبهاشناسایی آلودگی میکروبی در سالنهای تولید، انبارها و …فرایندهای حرارتی(پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون جهت حذف و کاهش در محصول)شستشو و ضدعفونی کردن در سالنهای تولید است.
به گزارش اگروفودز، ۵ امتیاز بازآموزی مورد تائید سازمان غذا و دارو ارائه می شود.
زمان برگزاری این دوره ۱۳ اردیبهشت ماه از ساعت ۹ صبح میباشد.
جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۱۲۷۹۷۱۵۱۷ و ۰۹۱۱۳۵۲۸۵۳۷ در ارتباط باشید. همچنین مبلغ ثبت نام در این وبینار آموزشی ۳۵۰هزار تومان است.