اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

وبینار شناسایی آلودگی‌های میکروبی در واحدهای تولید مواد غذایی و راه‌کارهای جلوگیری برگزار می‌شود

دوره آموزش آنلاین شناسایی آلودگی‌های میکروبی در واحدهای تولید مواد غذایی و راه‌کارهای کاربردی به منظور جلوگیری، حذف و کاهش عوامل میکروبی توسط دکتر شهریار دبیریان برگزار می‌گردد.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، دکتر شهریار دبیریان رئیس کمیته ارتباط با صنعتی انجمن میکروب شناسی ایران می باشد.

محتوای دوره این وبینار: 

آشنایی با تجهیزات آزمایشگاه میکروبیانواع محیط‌های کشت و کاربرد آن‌ها در شناسایی میکروب‌هاروش‌های سریع تشخیص میکروب‌هانحوه نمونه‌برداری و تهیه رقت در آزمون‌های میکروبیروش‌های متداول شناسایی میکروب‌هاشناسایی آلودگی میکروبی در سالن‌های تولید، انبارها و …فرایندهای حرارتی(پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون جهت حذف و کاهش در محصول)شستشو و ضدعفونی کردن در سالن‌های تولید است.

به گزارش اگروفودز، ۵ امتیاز بازآموزی مورد تائید سازمان غذا و دارو ارائه می شود.

زمان برگزاری این دوره ۱۳ اردیبهشت ماه از ساعت ۹ صبح می‌باشد.

جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس ۰۹۱۲۷۹۷۱۵۱۷ و ۰۹۱۱۳۵۲۸۵۳۷ در ارتباط باشید. همچنین مبلغ ثبت نام در این وبینار آموزشی ۳۵۰هزار تومان است.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *