تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP
“شرکت کیفیت آفرین سهند برگزار میکند”
تاریخ برگزاری دوره: 6آذر ماه 1404
مدت دوره: یک روز/8ساعت
هزینه دوره: 8/000/000 ریال
مدرس دوره: جناب آقای دکتر نیک پو ( سرممیز رسمی سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی معاونت غذا و دارو)
همراه با صدور گواهی نامه معتبر معاونت غذا و دارو
یادداشت شخصی
کلمات کلیدی
لطفاً هرگونه مشکل در آگهی های منتشر شده را از طریق گزینه "گزارش آگهی" به ما اطلاع رسانی کنید.
⚠️ اگروفودز هیچگونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملاتی که خارج از سیستم پرداخت امن اگروفودز انجام شوند نخواهد داشت. تنها راه مطمئن جهت تضمین امنیت معاملات شما، استفاده از سیستم پرداخت امن است. برای اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.
Agrofoods.ir is design with ❤️ by ifoods holding in 2025
