رنگ کارامل
رنگ کارامل خوراکی مایع محلول در آب دارای طعمی بسیار شیرین است و قوام و چسبناک
است که در بسیاری از میوه ها به طور طبیعی یافت می شود و به صورت مصنوعی از
کاراملیزاسیون شکر به دست می آید . کارامل در غلظتهای مختلف، رنگهای زرد روشن تا
قهوهای تیره را ایجاد میکند ، و به دلیل اینکه تحت دما و فشار بالا تولید می شود
از لحاظ خواص میکروبیولوژی بسیار پایدار است.
رنگها همواره نقشی حیاتی در پذیرش و انتخاب مواد غذایی توسط مشتریان بازی میکنند.
یکی از قدیمی ترین و پرکاربردترین افزودنی های غذایی است که کاربرد طعم و رنگ
دهندگی و امولسیفایری دارد و به دلیل مقاومت خوب در برابر اسید سیتریک ، اسید
فسفریک ، الکل و نمک تقریباً در تمام صنایع غذایی از جمله ماءالشعیر ، نوشابه های
گازدار ، کیک ها ، شکلات ها ، کلوچه ها ، آب نبات ها ، سرکه ، بستنی و … کاربرد
دارد.
کاربرد رنگ کارامل :
– یکی از مهترین کاربردهای آن ، رنگ دهی در صنایع نوشابه سازی (کوکاکولا) ،
ماءالشعیر و نوشیدنی های الکلی می باشد .همچنین در نوشابه ها نقش امولسیفایر را نیز
بازی می کند و سبب می شود طعم دهنده ها به صورت سوسپانسیون پایدار بمانند و رسوب
کردنشان را به تعویق می اندازد و اساساً برای استفاده در نوشابه های رژیمی سبب کاهش
درصد ترکیبات کالری زا می شود .
– رنگ کارامل در تولید سرکه سازی و تولید سیر ترشی کاربرد دارد.
– رنگ کارامل به عنوان طعم دهنده در پودینگ ها ، آبنبات ها ، دسرها ، بستنی ها و سس
ها مورد استفاده قرار بگیرد.
– کارامل معمولا به عنوان آخرین لایه کیک ها و دسرها استفاده می شود و به عنوان یک
ماده اتصال دهنده برای خوراکیهای مختلفی مانند کنجد، ذرت و بادام زمینی به کار می
رود.
– کارامل در تولید نان و شیرینی و کیک وکلوچه و محصولات نانوایی کاربردهای متعددی
دارد.
رنگ کارامل ایرانی و هندی در بسته بندی گلن 25کیلویی موجود می باشد.
محصولات مرتبط:
سدیم ساخارین
پودر ژلاتین
پودر کاکائو
آسه سولفام
آسپارتام
سوکرالوز
لستین
سوربیتول
گلایسین
جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس حاصل فرمایید
پیشتازان تجارت
لطفاً هرگونه مشکل در آگهی های منتشر شده را از طریق گزینه "گزارش آگهی" به ما اطلاع رسانی کنید.
