اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اگروفودز | نیازمندی های صنایع غذایی و کشاورزی
اخبار صنایع غذایی و کشاورزی

پیش بینی برداشت ۴۷۵ کیلو زعفران در خمین

مدیر جهادکشاورزی شهرستان خمین گفت: میانگین تولید زعفران از هر هکتار ۵ کیلوگرم است که پیش بینی می شود امسال ۴۷۵ کیلوگرم زعفران در این شهرستان تولید شود.

به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ احمدرصا جعفری اظهار کرد: برداشت زعفران از ۱۱۰ هکتار سطح زیر کشت این محصول در شهرستان خمین آغاز شده است.

وی با بیان اینکه کشت این محصول در هر هکتار سه فرصت شغلی ایجاد کرده، تصریح کرد: در مجموع ۲۰۰ بهره‌بردار و کارآفرین خمین به کاشت زعفران در این شهرستان اشتغال دارند.

وی اضافه کرد: جایگاه شهرستان خمین در تولید زعفران جایگاه نخست در استان مرکزی است و با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک، محل مساعدی برای کشت و تولید این محصول به شمار می رود، همچنین این محصول در این شهرستان با توجه به نوع خاک و شرایط آب و هوایی از نظر عطر، رنگ و طعم از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است.

سرویس خبری: استان ها

منبع: ایسنا

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *