در حالی قیمت گوشت قرمز در بازار افزایش یافته که هیچ بخشی مسئولیت گرانی این کالای مهم مورد نیاز مردم را بر عهده نمی گیرد و دیگری را مقصر می داند. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از تسنیم؛ در حالی که قیمت گوشت مرغ در بازار سقوط آزاد را تجربه کرده […]
معاون وزیر جهاد کشاورزی: ذخایر گندم کشور ۱.۵ برابر میانگین جهانی است
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: آمار اخیر فائو نشان میدهد که ذخایر گندم کشور ما ۱٫۵ برابر میانگین جهانی است. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، از شرکت بازرگانی دولتی ایران، سید سعید راد از تأمین بیش از ۱۱ میلیون تن گندم به دو طریق خرید داخلی و خارجی در سال جاری […]
نماینده مردم شرق مازندران: حمایت دولت از برنج کاران ناکافی است/ کشاورزان دغدغه فروش محصول دارند
نماینده مردم شرق مازندران در مجلس شورای اسلامی خواستار افزایش سیاستهای حمایتی دولت در قبال برنج کاران داخلی شد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا؛ غلامرضا شریعتی گفت: تقویت سیاستهای حمایتی دولت از برنجکاران موجب افزایش انگیزه برنج کاران و تحقق خودکفایی در بخش کشاورزی میشود. وی با اشاره […]
فضانوردان چینی دانههای برنج فضایی را به زمین آوردند
فضانوردان ماموریت شنژو-۱۴ چین پس از پایان یک ماموریت ۶ ماهه به زمین بازگشتند و همراه خود، گیاهانی را که به فضا برده و در آنجا رشد کرده بودند را نیز به زمین بازگرداندند. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از چاینادیلی، فضانوردان چینی در فضاپیمای شنژو-۱۴ با اولین دانه برنج […]
نماینده تاکستان: وزارت کشاورزی با خرید تضمینی کشمش با قیمت ۵۰ هزار تومان موافقت کند
نماینده مردم تاکستان در مجلس شورای اسلامی در تذکری خواستار موافقت وزارت جهاد کشاورزی با خرید تضمینی کشمش به قیمت کیلویی ۵۰ هزار تومان شد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از ایسنا، رجب رحمانی در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در تذکری به وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: از وزارت […]
مدیرعامل شرکت کاله: پالایش روزانه ۱.۲ میلیون لیتر شیر در پالایشگاه کاله
غلامعلی سلیمانی با بیان اینکه پالایشگاه شیر آمل روزانه ۱.۲ میلیون لیتر شیر را پالایش می کند، گفت: همچنین سالانه ۳۰۰ میلیون دلار محصول صادر می شود. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، غلامعلی سلیمانی افزود: درحال حاضر پالایشگاه شیرکاله در آمل ظرفیت پالایش و فرآوری روزانه پنج میلیون لیتر شیر را دارد […]
مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر: مارگارین باید همچنان ماندگار و پرافتخار باشد
بهروز مرادی در بازدید از شرکت مارگارین با اشاره به قدمت طولانی مارگارین تصریح کرد: مارگارین باید همچنان ماندگار و پرافتخار باشد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از مدیریت ارتباطات و اطلاعرسانی، دکتر بهروز مرادی در جریان این دیدار که مجتبی حائری معاون مالی و سرمایهگذاری گروه توسعه ملی وی […]
هدف گذاری تولید ۱۰۰ تن خاویار در پنج سال آینده
معاون توسعه آبزی پروری سازمان شیلات ایران با اشاره به اینکه سال گذشته ۱۰ هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و ۶ تن خاویار پرورشی تولید شده بود از هدف گذاری تولید سالانه ۲۰ هزار تن گوشت خاویار و ۱۰۰ تن خاویار طی پنج سال آینده خبر داد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به […]
از بین بردن باکتریهای مضر غذا با کمک یک اسپری
گروهی از دانشمندان “دانشگاه مکمستر” به سرپرستی پروفسور “زینب حسیندوست” و پروفسور “توحید دیدار”، نوعی اسپری ابداع کردهاند که میتواند باکتریهای مضر غذا را از بین ببرد. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از نیو اطلس، اگر یک روش ساده برای از بین بردن همه باکتریهای مضر موجود در غذا وجود داشته […]
اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران: یلدا، کمبود میوه نداریم، به فکر صادرات مازاد باشیم/ توزیع میوه به وسیله شهرداریها، خلاف رویه بازار
اسدالله کارگر گفت: در تمام میوه های مورد نیاز شب یلدا نه تنها کمبود نداریم، بلکه مازاد بر تقاضای بازار، عرضه وجود دارد و باید فکری به حال صادرات این مازاد نیاز کنیم. به گزارش پایگاه خبری صنعت غذا و کشاورزی(اگروفودز)، به نقل از اتاق اصناف تهران؛ اسداله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی […]